VERHUREN

Jouw huis verhuren in Amsterdam: een ingewikkeld proces waar veel bij komt kijken. Je eigen huis is een kostbaar bezit waar je het liefst zo zuinig mogelijk mee omgaat. Daarom is het fijn als er een ervaren verhuurmakelaar naar je wensen luistert, met je meedenkt en je bijstaat zodat je jouw verhuurwoning tegen de beste prijs en meest gunstige voorwaarden kunt verhuren.

Wat zijn je wensen? Wat is de juiste prijs? Onder welke voorwaarden verhuur je jouw huis? Welke eisen stel je aan verhuurders zodat je zeker van je zaak bent? Zitten er geen addertjes onder het gras? Dit zijn vragen die je niet zomaar kunt beantwoorden en het liefst met een expert bekijkt zodat je je huis met een gerust hart kunt verhuren. Als ervaren verhuurmakelaar kijken en denken wij graag met je mee.

Wij helpen je bij het vinden van de perfecte huurders voor jouw huis en begeleiden het hele proces: van kennismakingsgesprek, het zoeken van de juiste huurders tot het tekenen van het huurcontract. Tijdens het kennismakingsgesprek vertel jij onze adviseurs over de wensen die je hebt met betrekking tot het verhuren van je woning, welke eisen je hebt en voor welke prijs je de woning wilt verhuren. Wij ga dan actief op zoek naar potentiële huurders die aan jouw wensen en eisen voldoen.

De kosten van dit zoekproces zijn van tevoren inzichtelijk en worden pas in rekening gebracht bij het gewenste resultaat: no cure, no pay. Je betaalt pas als wij jouw ideale huurder hebben gevonden en je jouw huis met een gerust hart kunt verhuren.

  • Snel & betrouwbaar verhuurd (gemiddeld binnen 1,5 week);
  • Groot netwerk aan expats en multinationals;
  • Goede marketing en vindbaarheid;
  • Verhuren vanaf 6 maanden of langer (altijd opzegbaar);
  • Op basis van no cure, no pay.

Bereken de huurprijs
Benieuwd voor welke prijs je jouw huis of appartement kunt verhuren? Vul dan onderstaand formulier in (locatie, aantal vierkante meters en slaapkamers). Wij maken een schatting van de huurprijs op basis van de ingevulde gegevens.

Let op: de huurprijs hangt af van veel factoren, deze berekening is daarom slechts een indicatie. Wil je een officiële huurpuntentelling of een wettelijk toegestane huurprijs? Daarvoor komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvende afspraak.

Jouw huis verhuren?
Vul hieronder je gegevens in en je wordt gebeld door een van onze verhuurmakelaars voor een vrijblijvend gesprek.